Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Sint-Jans Zomerfeest op zondag 16 juni 2019

 

Barbecue (van 12 uur tot 14 uur) en Volksspelen (van 14 uur tot 17 uur)

In het Meersenhuis, Oostmeers 5

i.s.m. Stad Brugge – Brugse Buurtcheques

 

BARBECUE

Intussen is het een traditie geworden dat we de buurt uitnodigen op de derde zondag van juni op ons zomerbuurtfeest. We komen samen op zondag 16 juni 2019 vanaf 12 u voor een babbel en een glaasje en voor een heerlijke zomerse BARBECUE: prijs per persoon: 18 euro (drank niet inbegrepen). Inschrijven kan tot 10 juni door overschrijving van 18 euro per persoon op rekeningnummer:

BE84 9731 0651 8259 op naam van Karel Vandeputte met vermelding “Barbecue 16 juni 2019 “.

Voor de muzikale omlijsting zorgt Overigens, i.s.m. Brugse Buurtcheques. Zonnige en vrolijke muziek brengt ons in de gepaste stemming om er opnieuw een gezellig buurtfeest van te maken! We rekenen op prachtig zomerweer en uiteraard op een ruime opkomst!

VOLKSSPELEN

Vanaf 14 uur tot 17 uur is iedereen uit de buurt van harte welkom om bij een babbel en een drankje, te genieten van een mooie selectie traditionele  VOLKSSPELEN die in het Meersenhuis zelf en op de koer (bij mooi weer) uitgestald zullen zijn. Alle volksspelen kan je gratis uitproberen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SCHIETING

Voor de eerste 16 snelle beslissers: met de Brugse Buurtcheques  Samen Sporten, kan je je bekwamen in het schieten met luchtdrukwapens met hypermoderne lasertechnologie. Hierbij  krijg je deskundige begeleiding van de vereniging “Sint-Pieters-Roos”. Dit gaat door op donderdag 18 juli tussen 19 en 22 uur in het parochiaal centrum de H. Magdalena, Violierstraat 7, Brugge. Deelname is gratis. Inschrijven tot 10 juni op mailadres: mcdesmet@skynet.be  of per telefoon: 0472.565663.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FILM

Onze laatste activiteit van het jaar gaat door op zondag 15 december 2019 om 20u in cinema Lumière. Dan hebben we tickets voor onze wijk gereserveerd i.s.m. Buurtcheques, voor de film

 

NIEUWJAARSRECEPTIE

Proost op een gezond en zorgeloos nieuw jaar

Voor alle bewoners van de Meersenbuurt

Gratis Nieuwjaarsreceptie

in het Meersenhuis

op zondag 27 januari 2019

van 11u tot 12u30

Aangeboden door de buurtwerkgroep “De Meersen”

We klinken samen met onze buren op een jaar vol geluk, gezelligheid en vriendschap !

 -----------------------------------------

Onze tweede activiteit in 2019 wordt het traditionele St.-Jansfeest in de Meersen dat plaats vindt op zondag 16 juni 2019.

Hou nu alvast deze datum vrij.

 

In het najaar organiseren we dan weer “Met de buurt naar de film”.

Meer info volgt later.

 

Met dank aan onze sponsors:

  • Eigen Dôme - Hogeweg 93, 8200 Brugge www.eigendome.be
  • Carrefour Express – Zuidzandstraat 5B 8000 Brugge